1e editie van de BTS Polderrun in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

KLAASWAAL – Het is zover! We mogen eindelijk aankondigen dat 5 mei 2017 de 1e editie van de BTS Polderrun Klaaswaal gehouden gaat worden. De BTS Polderrun Klaaswaal bevat een Kidsrun van 1 kilometer, een 5 kilometer loop en een 10 kilometer loop.

Tijdens de BTS Polderrun Klaaswaal loop je door de rustige, uitgestrekte polders die om Klaaswaal heen liggen en waarbij je eindigt op de Voorstraat. Na de finish kunnen alle deelnemers en toeschouwers nog lekker genieten van een hapje en een drankje.

BTS Polderrun Klaaswaal staat voor gezondheid, gezelligheid en sportiviteit, maar we willen ook aandacht vragen voor het goede doel. Als u zich inschrijft voor de BTS Polderrun Klaaswaal sponsort u namelijk ook World Child Cancer. Jaarlijks sterven er wereldwijd meer dan 250.000 kinderen aan deze verschrikkelijke ziekte. Wanneer u zich inschrijft voor de BTS Polderrun Klaaswaal gaat 2 euro van het inschrijfgeld naar dit mooie doel. Als organisatie van de run zullen wij het totale bedrag verdubbelen. Meer informatie kunt u lezen op onze website.

Wilt u zich inschrijven voor de 1e editie van de BTS Polderrun Klaaswaal of bent u op zoek naar meer informatie?

Bezoek dan onze website: www.polderrunklaaswaal.nl en volg de Facebookpagina www.facebook.com/polderrunklaaswaal


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren