Neem donderdag 30 maart als speciale ‘Gast van de Raad’ een exclusief kijkje achter de schermen bij de raadsvergadering van Binnenmaas

0
97

MAASDAM – Altijd al eens willen weten waar de raadsleden zich mee bezig houden? Kom dan op 30 maart als speciale gast van de raad kijken hoe dat zit. Als ‘Gast van de Raad’ krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen bij een raadsvergadering.

Hier worden onderwerpen behandeld die u als inwoner van Binnenmaas aangaan. Leuk en interessant om een keer bij te wonen! Meld u vandaag nog aan via [email protected] onder vermelding van ‘aanmelding Gast van de Raad’, uw naam en telefoonnummer.

Programma

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn openbaar. U bent dus altijd van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt als Gast van de Raad ontvangen een aantal raadsleden en een medewerker van de griffie u voorafgaand aan de raadsvergadering om 19.00 uur in het gemeentehuis. Zij geven u uitleg over het gemeentebestuur en het raadswerk. Uiteraard kunt u hen ook vragen stellen. Ook wordt kort ingegaan op de agenda van de vergadering. Deze kunt u vinden op binnenmaas.raadsinformatie.nl. Om 19.45 uur maakt u kennis met alle raadsleden en vindt er een fotomoment plaats met burgemeester Borgdorff. Om 20.00 uur kunt u vanaf de publieke tribune (een deel van) de raadsvergadering bijwonen. Uiteraard bent u ook na afloop uitgenodigd om met de raadsleden na te praten en een drankje te drinken.

Iedereen kan zich aanmelden, voorkennis is niet nodig. Deelname is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.