ADHD Café Strijen wordt ADHD Café Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Donderdag 6 april is de maandelijkse contactavond van ADHD Café Strijen e.o.Om beter te laten zien dat de contactavonden niet alleen voor Strijen zijn is een naamsverandering naar ‘ADHD Café Hoeksche Waard’ belangrijk. Hiermee hopen de organisatoren een groter bereik te krijgen, nl de hele Hoekschewaard. Het ADHD Café is een onderdeel van de vereniging Impuls en Woortblind welke de belangen behartigt van de mensen met ADHD/ADD/dyslexie en dyscalculie. 

De doelstelling van een ADHD café is het in contact komen met mensen met- of affiniteit hebben met ADHD of aanverwante aandoening uit de regio. Laagdrempelig staat voorop. Het gaat om een gezellig samen zijn met erkenning, herkenning en het delen van ervaringen met mensen die je begrijpen of begrip hebben voor ADHD en aanverwante. De bezoekers van een ADHD café ervaren het als zeer plezierig en ontspannen met gelijkgestemde onder elkaar te zijn. Een bezoek aan het ADHD Café is GRATIS. Pauline van Roon en Paul Paulus organiseren samen het ADHD café in Strijen voor de hele Hoekschewaard. Elke eerste donderdag van de maand zijn zij aanwezig in het gezellige café ‘Het Wapen van Strijen’ van 20.00 uur tot 23.00 uur. Tevens verzorgen zij Regionale Thema Avonden waarvoor zij professionals uitnodigen te komen spreken.

Ben je of ken je iemand met ADHD/ADD/dyslexie/dyscalculie dan ben je van harte uitgenodigd voor de contactavond. Ook mensen die binnen hun werk met de doelgroep te maken hebben, bv onderwijs of verenigingswerk, zijn van harte welkom. Voor meer informatie of aanmelden voor deze avonden kan je mailen naar adhdcafehoekschewaard@impulsenwoortblind.nl Kijk ook eens op Facebook naar: ADHD Café Hoekschewaard/Barendrecht


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren