Evi, Jasper en Kiki: op naar een record voor de Hartstichting!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

ZUID-BEIJERLAND – De Hartstichting collecteert dit jaar voor de 50e keer om geld op te halen voor onderzoek naar hartaandoeningen. Voor Jasper Blaak, Evi van Rossum en Kiki Gevers uit Zuid-Beijerland een goede reden om een extra mooi bedrag bij elkaar te collecteren.

Samen met hun ouders lopen zij al jaren met veel enthousiasme de jaarlijkse collecte voor de Hartstichting. Coördinator Henny van der Sar: ‘We hebben een prachtig collectantenteam hier in Zuid-Beijerland. We lopen heel wat kilometertjes met elkaar en het resultaat mag er zijn want we halen al jaren achtereen het hoogste bedrag uit te regio binnen. Daar zijn wij heel dankbaar voor.’ Evi, Jasper en Kiki zijn er in ieder geval alweer helemaal klaar voor.

Deze week drukken zij op vele deurbellen in de hoop op een nóg mooiere opbrengst dan ooit tevoren. En mocht u ze onverhoopt missen; in de Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland staat een collectebus op de toonbank.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren