Spuicrossers BMX WK event met o.a. WK Camping in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_0431-2OUD – BEIJERLAND – In De eerste week van de schoolvakantie wordt het WK BMX georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Ruim 2800 rijders uit de hele wereld zullen hier strijden om de wereldtitel. Natuurlijk zullen naast alle (inter) nationale toppers ook de rijders van de FCC de Spuicrossers meedoen aan dit grootse evenement.

Om de BMX, ook wel fietscross genoemd, in Oud-Beijerland en omstreken te promoten heeft FCC de Spuicrossers de stoute schoenen aangetrokken om rond het WK een BMX Evenement te organiseren. Er wordt een BMX Camping WK 2014 in Oud-Beijerland speciaal ingericht voor de supporters van en deelnemers aan het UCI BMX World Championships 2014 in Rotterdam Ahoy. Naast de overnachtingen kunnen zij genieten van de trainingsfaciliteiten, de catering bij de Gasterij de Passage, de ontspannende faciliteiten van de Oude Tol en natuurlijk het gezellige centrum van Oud-Beijerland.

Woensdag 23 juli van 10.00 uur tot 13.00 uur zal er een Opendag worden georganiseerd voor de jeugd van Oud-Beijerland en omstreken om de eerste beginselen en de sfeer te proeven van het BMX-en. Deelname is gratis en fietsen, helmen en handschoenen zijn gratis beschikbaar. Lange mouwen en lange broek is verplicht. Natuurlijk mogen de ouders het BMX-en ook proberen als ze willen. FCC de Spuicrossers vind je aan de Randweg 29 te Oud-Beijerland, Naast de Manege op het Spuipark.

Foto’s en Film: Ferry Krauweel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.