Goudswaardse Boys zet Stellendam opzij

0
277

STELLENDAM – Afgelopen zaterdag speelde Goudswaardse Boys de op 4 maart j.l. vanwege een verhinderde scheidsrechter afgelaste wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst en zegevierde verdiend met 0-2. Gedurende de eerste 45 minuten waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd. Na een kwartier belandde een scherp genomen hoekschop van Ricardo Bisdom tegen de lat van het Stellendamse doel. Aan de overzijde voorkwam de voortreffelijk keepende Bryan Huijzers dat Hans Phylipsen en Bram Breederveld namens de thuisclub de score openden.

Na de thee zetten de Boys alle schroom opzij en drukten de gastheren brutaal op eigen helft terug. Goudswaarder Marco van der Ree Doolaard was tot tweemaal toe dicht bij de openingstreffer. In de 60ste minuut werd een voorzet met buitenkantje links van Joeri Heistek door Ricardo Bisdom achter Stellendam-doelman Jan van Helden gegleden: 0-1. Vijf minuten later leken de bezoekers deze score te verdubbelen, maar de ogenschijnlijk glaszuivere treffer van Thomas Keijzer werd wegens buitenspel geannuleerd. De fel en geconcentreerd spelende formatie van trainer Leo Tol gaf de tegenstander geen kans om gevaarlijk te worden en liep in de extra tijd zelfs uit naar 0-2. Joeri Heistek bediende Johan Bestebreur op maat, die zich goed vrijspeelde en scoorde. Stellendam was nog dicht bij de 1-2, maar Bram Breederveld trof de Goudswaardse lat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.