Programma dodenherdenking in Heinenoord

318

HEINENOORD – Donderdag 4 mei organiseert Oranjevereniging ‘Nederland en Oranje’ een herdenkingsplechtigheid bij het monument “Moeder”. Om 18:45 verzamelen we in multifunctioneel gebouw “De Tienvoet” waarna we om 19:25 vertrekken.

De stille tocht gaat via de Dorpsstraat en de Oud-Heinenoordseweg naar het monument “Moeder” langs de secundaire weg N217. De voorzitter van Oranjevereniging “Nederland en Oranje” gevolgd door burgemeester A.J. Borgdorff van gemeente Binnenmaas zullen een toespraak houden. Na het spelen van “The Last Post” zal 2 minuten stilte in acht worden genomen gevolgd door het hijsen van de vlag, het zingen van het Wilhelmus en de kranslegging. Na afloop lopen we gezamenlijk terug naar multifunctioneel gebouw “De Tienvoet” waar de gelegenheid is om een kopje koffie/thee te nuttigen.

Op www.nederlandenoranje.nl is het gehele programma terug te vinden. Ook is hier meer informatie over het monument “Moeder” en “Jack Dawson Green” terug te vinden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.