SSS SPEELT G.O.Z van de mat.

MIJNSHEERENLAND – Op het prachtige complex in Mijnsheerenland was het een aangenaam voetbal weertje ,  SSS wilde de  flow  doorzetten en gewoon winnen van het laag geklasseerde G.O.Z . SSS heeft al een periode titel en is verzekerd van nacompetitie en het zou zo maar eens kunnen zijn dat SSS tegen NSVV weer moet in de nacompetitie.

Het was dan ook al in de 4e minuut toen  Dennis de Cauwer kon scoren,  maar de keeper was dit keer nog de redder van G.O.Z..  In de 14eminuut was het  Geir Sizoo,  die in zijn eentje door kon  gaan en  in het strafschop gebied onderuit  werd gehaald,  een strafschop voor SSS.  Frank van der Linden gaat de strafschop nemen maar schiet het te slap in zo doende is weer de keeper van GOZ  de redder. Nog steeds 0-0  en weer kansen genoeg.  In de 21e  minuut uit de  zoveelste corner voor SSS is het Emiel Elvers,  die uit een afvallende bal hard inschoot  en een verdiende 0-1  aantekende.  In de 23e  minuut is het Frank van der Linden,  die de bal goed voorgeeft op Dennis de Cauwer , maar zijn schoenen waren net iets te kort jammer. Maar in de 25 minuut is het Max Pelkman,  die op een assist van Frank van der Linden  de 0-2 maakt. In de 30e minuut een assist van Dennis de Cauwer en dat maakt Frank van der Linden goed af 0-3. En in de 40e  minuut is het Max Pelkman zelf die de 0-4 aantekende door met een mooie solo de ruststand  tot stand te brengen. De eerst helft was in zijn geheel voor SSS en liet G.O.Z echt alle hoeken van het veld zien met mooi voetbal. Nog maar net uit de kantine en SSS scoorde in de 45e  minuut de 0-5 het was Dennis de Cauwer,  die goed druk zette op de keeper en Frank van der Linden maakte daar gebruik van. G.O.Z ziet het niet meer zitten en probeert met wat hard spel de boel te ontregelen . Het is in de 50e  minuut,  Dennis de Cauwer, die over kopt en het wil vandaag niet lukken met het scoren van Dennis . Daarna worden er wat wissels toegepast en dat deed het spel niet te goede.  Spelers  in eens op andere posities en dat was het resultaat van de 1-5 . Het waren Frank van de Linden en Gijs van de Zande en de licht geblesseerde Max Pelkman,  die het veld verlieten. En daar voor kwamen Maurice Zuidijk , Lewis Makengo ,Donaldoni Eugenia het veld in. Door al die wissels was het net of de wedstrijd uitging als een nachtkaars. Maar het was toch weer Dennis de Cauwer met een assist op Lewis  Makengo,  die de 1-6 scoorde. En de 1-7 was  waarschijnlijk de kleinste  speler van SSS,  een kopbal van Erik Blokland . Dit was tevens de eindstand een gretig   SSS liet niets van G.O.Z over en deze  moeten nog maar zien of ze in de 3e klasse kunnen blijven. We hebben  weer een heerlijk middag gehad met wederom heel goed voetbal . Hierbij feliciteren we  vv Rhoon met het behaalde kampioenschap, en hopen dat wij door middel van de nacompetitie ook te kunnen promoveren naar de 2e klasse.

SSS  speelde met de volgende spelers :Sylvano Diepeveen , Geir Sizoo ,Jurjen Nienhuis ,Erik Blokland ,Emiel Elvers , Feni Bileti ,Frank van Splunter , Frank van der Linden (Eugenia Donaldoni),Gijs van de Zande ,(Maurice Zuidijk)Max Pelkman ,(Lewis  Makengo)Dennis de Cauwer.