Uitslagen verkiezingen Provinciale Staten en waterschap

0
655

stempotlzhenhhsk545REGIO – De officiële uitslagen van de Staten- en Waterschapsverkiezingen, die vandaag 18 maart 2015 plaatsvinden, worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Geïnteresseerden die al eerder benieuwd zijn naar de -Cromstrijense- uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen kunnen eventueel een website in de gaten houden, waarop alle landelijke resultaten worden bijgehouden: www.verkiezingensite.nl/ps2015.

De verkiezingen worden door de gemeenten georganiseerd. Na sluiting van de stembureau’s worden de stemmen geteld en doorgegeven aan het ANP. Het ANP maakt op de dag van stemming ’s avonds de voorlopige verkiezingsuitslagen bekend. De officiële uitslag van de verkiezing wordt op een later moment door het centraal stembureau van provincie Zuid-Holland vastgesteld.

Ten behoeve van de Waterschapsverkiezingen heeft Waterschap Hollandse Delta maandag 23 maart 2015 een openbare zitting van het centraal stembureau, alwaar de officiële uitslagen bekend worden gemaakt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.