Echtpaar Derden – Janssen uit Zuid-Beijerland 60 jaar getrouwd.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

ZUID-BEIJERLAND – Maandag 1 mei 2017 waren de heer en mevrouw Derden – Janssen uit Zuid-Beijerland 60 jaar getrouwd.

Burgemeester Servaas Stoop is het bruidspaar op hun huwelijksdag persoonlijk wezen feliciteren met dit diamanten jubileum. Namens de gemeente kreeg het bruidspaar een heerlijke fruitmand.

De bruidegom is in Hillegersberg geboren. De wieg van de bruid stond in Rotterdam.Op dansles hebben zij elkaar leren kennen en op 1 mei 1957 werd er getrouwd in het stadhuis van Rotterdam.

Het bruidspaar heeft twee zonen gekregen, die weer voor 3 kleinkinderen hebben gezorgd.De heer Derden heeft als chef gewerkt bij een metaalbedrijf en mevrouw Derden is verkoopster geweest bij ‘de Gruyter’ in Rotterdam. Daarnaast heeft zij voor het gezin gezorgd.

Vanuit Rotterdam is het bruidspaar verhuisd naar Hoogerheide. Zij zijn bij hun zoon in Zuid-Beijerland gaan inwonen nadat de heer Derden getroffen werd door een herseninfarct. Van daaruit hebben zij uitgekeken naar een eigen woning in Zuid-Beijerland. Inmiddels is het bruidspaar alweer elf jaar inwoner van Zuid-Beijerland. Zij hebben het erg naar hun zin in de gemeente Korendijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.