BeweegWijzer, Samen brengen we de Hoeksche Waard in beweging!

0
277
Foto Hoeksche Waard Actief

Een harttrimgroep in Oud-Beijerland, revalidatie gym in Numansdorp, PlusFit in Klaaswaal, Milon Training in Piershil en Easy Yoga in ‘s Gravendeel. De Hoeksche Waard heeft veel begeleid sportaanbod en dit is vanaf nu overzichtelijk terug te vinden in de BeweegWijzer.

Hoeksche Waard Actief en Welzijn Hoeksche Waard hebben in samenwerking met Gemeente Hoeksche Waard een brochure ontwikkeld genaamd de BeweegWijzer.

In de BeweegWijzer brochure staat het sport- en beweegaanbod in de Hoeksche Waard, speciaal gericht op volwassenen die extra begeleiding nodig hebben om te bewegen. Dit kan zijn omdat er sprake is van bijvoorbeeld immobiliteit, revalidatie, overgewicht, achterliggende (neurologische) aandoeningen en eenzaamheid.

Interesse in een exemplaar? De BeweegWijzer is te vinden in diverse wachtruimtes bij huisartsenpraktijken, maar ook zorgcentra en buurtcentra door de hele Hoeksche Waard. Voor meer informatie over de Beweegwijzer kunt u contact opnemen met: Kim Zuidema van Hoeksche Waard Actief via [email protected] of met Bianca den Ouden van Welzijn Hoeksche Waard via [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.