Ook het buitenzwembad in Klaaswaal is weer geopend, Reserveren is verplicht voor sommige leeftijden en banenzwemmen en gezinszwemmen

629

KLAASWAAL – Wat hebben jullie het lang volgehouden en wat fantastisch dat we eindelijk weer open mogen.

Natuurlijk staat de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie voorop. We houden daarbij rekening met verschillende leeftijdscategorieën. De volgende activiteiten worden in aangepaste vorm en gefaseerd weer aangeboden: banenzwemmen (vanaf 13 jaar), vrijzwemmen (7 t/m 12 jaar), gezinszwemmen (ouder/verzorger met kind(eren)).

Tijdens het banenzwemmen en het vrijzwemmen is het hebben van een zwemdiploma verplicht. Tijdens het gezinszwemmen mogen kinderen zonder diploma onder toezicht van hun ouder/verzorger recreëren in het babybad. Voor kinderen zonder diploma is het dragen van zwembandjes is verplicht.
 

​Openstellingsrooster:  
Banenzwemmen 12:00-13:00 uur en 13:00-14:00 uur – ma t/m vr
Vrijzwemmen (7 t/m 12 jaar) 14:30-17:30 uur – ma t/m vr
Gezinszwemmen 12:00-17:00 uur – za & zo

 
Voor het banenzwennen en gezinszwemmen komt er een inschrijfplicht. U kunt per maandag 29-06 1 uur van te voren telefonisch via 0186 571121 een reservering maken. Of reserveren via de website. Tijdens een activiteit is tussendoor in- en uitlopen niet toegestaan. Bij het verlaten van de accomodatie verloopt uw reservering.
 

Bezoekers per activiteit:  
Banenzwemmen vanaf 13 jaar maximaal 30 bezoekers per uur.
Vrijzwemmen 7 t/m 12 jaar onbeperkt
Gezinszwemmen maximaal 200 per tijdsblok zie rooster. 

De haalbaarheid hiervan hangt af van het gedrag van onze bezoekers en de handhaafbaarheid
van de 1,5 meter-regel.

Kinderen van 7 t/m 12 jaar hoeven geen afstand te houden, daardoor is onbeperkte toegang tijdens het vrijzwemmen mogelijk en zijn wij in de gelegenheid voor deze leeftijdscategorie een abonnement voor gereduceerd tarief € 35.00 aan te bieden. Deze is al verkrijgbaar via onze webshop!

Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers het allerbelangrijkst. Daarom stellen we richtlijnen op die verantwoord zwemmen mogelijk maken en passen we die in overleg met de gemeente toe op al onze activiteiten. Wij vragen je de voorzorgsmaatregelen goed door te nemen en te hanteren alvorens je naar het zwembad komt.

Bezoek voor meer info https://zwembadhetcentrum.nl.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.