Kindermiddagen in het kader van de Kinderboekenweek in Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zuid-Beijerland – In Zuid-Beijerland vinden woensdag 3 en 10 oktober leuke kindermiddagen plaats in het kader van de kinderboekenweek. Op 3 oktober voor groep 1 t/m 4 en op 10 oktober voor groep 5 t/m 8.

Het thema van de boekenweek is: Kom erbij – Over vriendschap. De inloop is vanaf 13.45 uur en daarna is er voor kinderen nog van alles te beleven.  Alle kinderen zijn welkom.

 

Op 3 oktober kunnen de jongsten een vriendschapsbandje maken en een eierkoek versieren. Er is een memoriespel van bekende duo’s uit kinderboeken en kinderen kunnen ook in actie komen tijdens het Ren je Rot spel. De kinderen horen meer over vriendschap wereldwijd.

 

Op 10 oktober kunnen de kinderen van de bovenbouw op de foto met hun bff en een complimentenkoker maken. Er is een workshop over het gebruik van vriendschap in de omgang met elkaar en sociale media. Daarnaast kunnen kinderen aan de slag met Handlettering. Naast het actieve Ren je rot spel zijn er nog meer verrassende activiteiten.

 

Kinderen krijgen een spelletjeskaart voor € 2 inclusief drinken en een versnapering. Kinderen kunnen deze middag gratis lid worden van de bibliotheek.

De activiteiten vinden plaats tot 16 uur in de bibliotheek aan Dorpzigt 27 te Zuid-Beijerland.  Kinderen onder de zeven jaar dienen onder begeleiding te komen. Aanmelden is niet nodig.

De organisatie is in handen van de Bibliotheek Zuid-Beijerland en Welzijn Hoeksche Waard. Dankzij de inzet van scholieren van het Actief College is het ook mogelijk om de kinderen extra begeleiding te geven bij alle activiteiten. Voor meer informatie: 06-51125338 of [email protected].

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.