SSS MET 10 MAN LANGS VVOR 2-0

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

KLAASWAAL – Het was voor SSS lang geleden dat ze voor de nacompetitie moesten voetballen, vandaag was VVOR de tegenstander die afgelopen zaterdag met 1-0 verloor van Berkel en het kampioenschap aan hun neus voorbij zag gaan. SSS kon een gebrand VVOR verwachten en wist wat ze te wachten stond.

In het begin was het SSS die het toch allemaal voetballend probeerde en VVOR  die veel de lange bal hanteerde.  Na ongeveer 20 minuten was het VVOR die steeds meer in haar spel kwam en SSS verloor even de greep op het spel. De grootste domper kreeg SSS te verwerken toen Erik Blokland volgens de scheidsrechter een doorgebroken speler onderuit haalde en rood kreeg. Dit was volgens velen een te zwaar gestrafte beslissing. Maar goed het is zo en SSS moest verder met 10 man. Dennis de Cauwer werd op de linksback positie gezet en mocht de gehele linkerkant bespelen. SSS bleef gewoon spelen en deed er nog een schepje boven op, dat had VVOR niet verwacht. Het resultaat was dan ook en verdiende 1-0 voorsprong. Feni Bileti scoorde van ruim 25 meter een prachtig mooi doelpunt. Dat was ook gelijk de ruststand. De mensen waren nog maar net uit de kantine of er was een vrije trap voor SSS. Feni Bileti nam de vrije trap en haalde de trekker over, hij krulde de bal in de linker bovenhoek, 2-0 voor SSS. De 10 mannen van SSS deden het goed, er werd met veel wilskracht en inzet gespeeld. Gijs van de Zande zag nog een mooie schot richting de kruising gekeerd worden  door de keeper van VVOR. Ook de keeper van SSS, Sylvano Diepeveen was goed in vorm en pakte nog een paar prachtige ballen. Vanwege kramp moest SSS wisselen, Geir Sizoo moest het veld verlaten voor Martin van der Graaf en Feni Bileti voor Lewis Makengo. Later werd Gijs van de Zande gewisseld voor Stefan Bervoets.

SSS moest noodgedwongen al heel snel van het spel veranderen, door de vroege rode kaart. Einstand, na ruim 6 minuten tijd bijtrekken, een verdiende 2-0 overwinning, heel knap gedaan. Maar a.s. zaterdag wacht ons nog een hele zware klus, VVOR zal er alles aan doen om deze 2-0 verloren partij om te zetten in een ruime overwinning thuis. Dan hopen op de zelfde beleving en inzet dan moet dit goed komen met  nog drie finales.

SSS deed het met deze jongens: Sylvano Diepeveen. Geir Sizoo ,( Martin van der Graaf), Jurjen Nienhuis , Stefan Gerritse , Erik Blokland , Emiel Elvers , Frank van Splunter , Feni Bileti , (Lewis Makengo) , Gijs van de Zande ,(Stefan Bervoets)Max Pelkman , Dennis de Cauwer.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.