Profiteer van de Klus bij een Bus actie!

Speciale Auto Indumij actie voor ondernemers.

0
168

Bij Renault dealer Auto Indumij start vandaag in samenwerking met Advanza de “Klus bij een Bus actie”. Een superleuke actie waarmee ondernemers kans maken om extra werk binnen te halen met gratis Advanza tegoed!  Advanza is het nieuwe online portal voor de professional van nu. Van schilder tot boekhouder, iedereen vindt op Advanza.nl de beste opdrachten en professionals.

Gratis Advanza waardecheque bij proefrit

Wanneer u bij Auto Indumij een proefrit maakt in één van de nieuwe Renault bedrijfswagens ontvangt u een waardecheque van €100,- Met dit bedrag kunt u verschillende opdrachten binnenhalen en is uw nieuwe Renault bedrijfswagen wel heel erg snel terugverdiend. Advanza brengt klanten en ondernemers samen, vraag en aanbod ontmoeten elkaar. Een opdracht binnenhalen was nog nooit zo makkelijk! 

0% RENTE OP RENAULT BEDRIJFSWAGENS

Auto Indumij heeft meerdere vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant waar u het complete gamma Renault bedrijfswagens zoals de nieuwe Renault Trafic uitgebreid kunt bekijken en ervaren. Gekwalificeerde medewerkers van Auto Indumij zijn aanwezig voor een advies op maat. Overweegt u de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen? Kom dan snel langs bij één van de Auto Indumij vestigingen. De nieuwe Renault bedrijfswagenlijn biedt niet alleen een scale aan gebruiksmogelijkheden op maat maar u profiteert tijdelijk met Flex Financial Lease ook nog van 0% rente bij financiering. Bovendien krijgt u gratis een onderhoudscontract en verlengde garantie. Uw voordeel bij de aanschaf van een nieuwe Renault Bedrijfswagen kan oplopen tot wel € 2.650,- .

Kijk snel op https://www.renault-indumij.nl/klusbus  voor alle informatie over de Klus bij een Bus actie van Auto Indumij.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.