Echtpaar Kerskes uit Oud-Beijerland 65 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – (Rinus) x (86) en mevrouw J.H. (Co) Kerskes-van Bokkem (83) hun jawoord gaven voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. De bruidegom zag het levenslicht op 27 november 1930 in Rotterdam; in deze stad stond ook de wieg van de bruid op 3 augustus 1933. Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld bracht het briljanten bruidspaar maandag 26 juni een felicitatiebezoek en overhandigde hen een boeket bloemen namens het gemeentebestuur. 

Dansen

De vonk sloeg over tijdens het dansen in hun geboortestad Rotterdam; de liefde is sindsdien nooit meer overgegaan. De bruidegom was 21 en de bruid 18 toen zij trouwden.

Zo’n vijfentwintig jaar geleden verhuisde het echtpaar naar Oud-Beijerland, omdat hun kinderen daar woonden.

Werkzaamheden

Tot aan zijn pensionering verdiende de bruidegom zijn dagelijks brood als machinebankwerker bij Shell. De bruid nam de zorg voor het gezin en het huishouden voor haar rekening.   

Kinderen

Het echtpaar Kerskes kreeg drie kinderen (twee zoons en een dochter) en daarnaast is de familie uitgebreid met zes kleinkinderen en twaalf achterkleinkinderen.

Het bruidspaar is gelukkig nog gezond. De bruidegom is enthousiast supporter van zijn voetballende achterkleinzoons.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren