Verenigingen niet-contactsporten mogen weer volwassenen toelaten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Het kabinet heeft aangegeven dat volwassenen – onder voorwaarden – vanaf 11 mei weer mogen trainen op de buitensportaccommodaties en in de openbare ruimte. Dit geldt alleen voor niet-contactsporten. Gemeente Hoeksche Waard stuurde de verenigingen maandag 11 mei een brief. Hierin staan de voorwaarden beschreven waaronder zij de activiteiten weer kunnen opstarten.

Een van de belangrijkste voorwaarden is dat een sportvereniging de start van activiteiten meldt via Hoeksche Waard Actief. In een plan van aanpak moet de vereniging laten zien hoe zij dat op een veilige manier gaat doen. Combinatiefunctionarissen kunnen hierbij ondersteuning bieden. In de brief komen ook nog andere tips en aandachtspunten naar voren die van belang zijn bij het opstarten van buitensportactiviteiten. Officiële wedstrijden en competitie zijn verboden. Kleedkamers en kantines blijven voorlopig ook nog dicht. Lees hier de brief aan de sportverenigingen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren