Spuidag in Oud-Beijerland op zaterdag 1 juli

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Zaterdag 1 juli SPUIDAG in Oud-Beijerland! Het nautische spektakel dat niemand wil missen. Met een oa een grote braderie, heel veel boten gratis te bezichtigen, entertainment, live muziek, kinderactiviteiten, het NK schoproeien en natuurlijk nog veel meer!

Mede dankzij het Centrummanagement, en sponsoren en de WSV ‘t Spui en de inzet van vele vrijwilligers maken deze Spuidag realiseerbaar.

Schepen:
Aanwezig in de haven ter bezichtiging de Volharding van de 3 stromengroep van de scouting uit Numansdorp.De George Stephenson ligt aan de buitensteiger en is uiteraard ook te bezichtigen. Aan de zelfde steiger meert de Waterbus 2 x aan.

Bij de voormalige zandoverslag, nu het terrein van AM woningen, komt de Terra Nova een voormalig vrachtschip verbouwd tot clubhuis van de Historisch schepenvereniging met binnen in een gezellig barretje waar een kopje koffie of een drankje genuttigd kan worden. AM sponsort de komst van dit schip.De sleepboot Alphecca ligt aangemeerd bij restaurant Natuurlijk aan het Spui, en maakt rondvaarten bij voldoende belangstelling en ook de salonboot Roes ligt daar afgemeerd.In de haven liggen aan de kant van Kats watersport 2 historische schepen o.a. de Neerlandia.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren