Leerlingenraad CSG Willem van Oranje overhandigt cheque van 2500 euro aan Stichting Geven om Jong Leven

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Een mooi moment vandaag op CSG Willem van Oranje waar de actieve Leerlingenraad een cheque met een waarde van maar liefst € 2500,00 overhandigde aan Peter Buijs, voorzitter van stichting Geven om Jong Leven. Een prachtig bedrag dat de Leerlingenraad heeft ingezameld met alle acties in het afgelopen schooljaar.

Peter Buijs was onder de indruk van het bedrag dat hij kreeg overhandigd. ,,Wat een mooie bijdrage aan het goede doel waar wij ons voor inzetten: ernstig zieke kinderen en hun familie een dagje Efteling schenken. Want als een kind ziek is, lijdt het hele gezin mee,” legde hij uit. De Geven om Jong Leven-voorzitter nodigde daarop twee leden van de Leerlingenraad uit mee te gaan met het eerstvolgende dagje uit.

Stichting Geven om Jong Leven is onder meer bekend van de grote rommelmarkt die ieder jaar in Westmaas wordt gehouden. De opbrengst van dit jaar was maar liefst € 35.000,00. Behalve aan dagjes Efteling levert Geven om Jong Leven ook een bijdrage aan het salaris van een onderzoeksverpleegkundige en aan de specialistische opleiding kinderoncologie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.