Echtpaar van Brakel uit Piershil 60 jaar getrouwd

618

PIERSHIL – Op dinsdag 8 augustus 2017 zijn de heer en mevrouw Van Brakel – Van Leenen 60 jaar getrouwd. Burgemeester Stoop heeft het bruidspaar van harte geluk gewenst met dit prachtige jubileum en heeft hen namens de gemeente Korendijk een heerlijke fruitmand overhandigd.

De bruidegom is geboren in Zuid-Beijerland. De bruid komt van oorsprong uit Goudswaard.
Het bruidspaar heeft een zoon en twee dochters, vier kleinkinderen en een achterkleinkind.

De heer Van Brakel is lange tijd werkzaam geweest bij Bosman Watermanagement. Hij was daar machinebankwerker. Zijn vrouw heeft altijd voor het gezin gezorgd.

De bruidegom is voetbalfan, klaverjast graag en doet al ruim 18 jaar aan koersballen met de inwoners van Heemzicht. De hobby van mevrouw Van Brakel was het maken van kleding voor haar kinderen toen zij klein waren. Daarnaast zingt de bruid heel erg graag. Ze is een enthousiast lid van het Pop-Up Koor Oud-Beijerland. Eén van de hoogtepunten was haar deelname met het Pop-Up Koor aan het televisieprogramma ‘Korenslag’ in 2009.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.