Jubileumbijdrage voor verenigingen en stichtingen in Cromstrijen

99

CROMSTRIJEN – Viert uw vereniging dit jaar of in 2018 haar jubileum? Houd dan rekening met de mogelijkheid tot een jubileumbijdrage. De jubileumbijdrage is bedoeld om Cromstrijense verenigingen en stichtingen een stimulerende bijdrage te verstrekken en hen te bedanken voor hun structurele bijdrage aan de Cromstrijense samenleving.

Aanvragen

Voldoet uw vereniging of stichting aan de voorwaarden? Dan vraagt u de jubileumbijdrage schriftelijk aan bij het college van burgemeester en wethouders. Wij adviseren u om bij uw aanvraag meteen de kopie van de stichtingsakte mee te sturen met daarbij de gegevens van de bankrekening van uw vereniging of stichting. Dit bevordert de afhandeling van de aanvraag.

Meer informatie

Kijk voor de voorwaarden op onze website. Met vragen over de jubileumbijdrage neemt u contact op met Chantal van Burg, telefoon 14 0186 of e-mail [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.