Warm ontvangst voor acteur Daisuke Miyagawa en de Japanse TV-ploeg door gemeente Binnenmaas bij Sprietlopen in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Vanmiddag heette loco-burgemeester Henk van Etten acteur Daisuke Miyagawa en de Japanse TV-ploeg welkom in Puttershoek. Hij overhandigde een mand met Hoeksche Waards lekkers waar de acteur vervolgens met veel smaak zijn tanden in zette. Daisuke neemt deel aan de 41e editie van het NK Sprietlopen, georganiseerd door Cafe ’t Veerhuys. Henk van Etten wenste hem veel succes bij deze lastige uitdaging.

De ‘challenge’ voor het programma ‘Itte Q! Let’s Challenge the World’ wordt over 2 weken uitgezonden in Japan. Het programma heeft 20 miljoen kijkers en is al 10 jaar het best bekeken programma van Japan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren