Zaterdag 14 december Winter Wonderplein en Apres Ski Party in Puttershoek

265

PUTTERSHOEK – Zaterdag 14 december staat Puttershoek weer ‘aan’. Vanaf 10.00 uur tot in de vroege avond is er een gezellig Winterwonderplein in het winkelcentrum met kramen van plaatselijke winkeliers uit de regio. Kom inspiratie opdoen voor de feestdagen en verwonder je…

Er is muziek, er zijn heerlijke oliebollen, broodjes hamburger en mooie kerstbomen te koop. Er kan geproefd worden bij diverse standhouders en je kunt hier naar hartelust shoppen voor Kerst. Maak een foto met de hele familie in X-Mas style bij de gratis fotobooth en warm je op bij het sfeervolle kampvuur.

Klets bij met vrienden met een chocomel of glühwein of ga uit je dak in de skihut van de nieuwe Oranjevereniging Stichting Rood Wit Blauw Puttershoek, die tot de late uurtjes geopend is met DJ Ricardo.

Zorg dat je op tijd je ticket koopt
Tickets kosten €5 excl. service kosten
⬇️KOOP HIER JE TICKETS

Klik hier

Geniet de hele dag door van de verschillende optredens van de Winter Diva’s, Singing Sisters en dansers van Sport- en Dansstudio Binnenmaas. Ook voor de kids is er van alles te beleven. Kom een toverstafje knutselen voor de Lichtjesparade of doe mee met de kidsgames in de grote horecatent. We dagen jong en oud uit om op een snowboard te stappen op de Snowboard Challenge, waarbij we een mooie prijs hebben voor degene die het langst overeind weet te blijven 😉

Het Winterwonderplein is ook het verzamelpunt voor de Lichtjesparade van dit jaar. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.