Feestelijke opening van de nieuwe speeltuin aan de Contrabas in Poortwijk III in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Uitgerekend op het moment suprême begint het te regenen…maar dat lijkt de aanwezige buurt- en schoolkinderen nauwelijks te deren. Aangemoedigd door moeders, buurtbewoners en wethouder Piet van Leenen drummen ze er lustig op los. Vol overgave nemen ze deel aan de workshop van DrumTastic (organisatie die met skippyballen drumworkshops geeft aan/met kinderen). Ook wethouder Piet van Leenen laat zich niet onbetuigd. De drumworkshop vormt de feestelijke openingsact van de nieuwe speeltuin aan de Contrabas in Poortwijk III.

Wethouder Van Leenen feliciteerde de aan- en omwonenden met dit mooie speelplein, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken. Deze week is gras ingezaaid en later in het seizoen, zo beloofde de wethouder, worden er bomen geplant. Kortom, het speelplein aan de Contrabas betekent een verrijking en verfraaiing van Poortwijk III. In lijn met het thema gezondheid (bewegen, buiten zijn en gezond eten) bood Agrimarkt belangeloos fruit aan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.