Evenementenbedrijf JB Productions uit Heinenoord wordt tijdelijk omgetoverd in Kerstwereld

2230

HEINENOORD – Het bekende Artiestenbureau JB Productions uit Heinenoord zag door het Corona virus bijna de complete omzet wegvallen. Het bedrijf dat Jeroen van den Berg op 18 augustus 1989 begon bestaat al 31 jaar. Sinds het uitbreken van de pandemie is eigenaar Jeroen van den Berg al alternatieven aan het verzinnen om het bedrijf door deze crisis heen te leiden en de 5 vaste medewerkers in dienst te houden. Nu slaat hij de handen inéén met Crea-Fleur en wordt de opslag omgetoverd in een Kerstwereld. Vanaf 5 november opent Crea-Fleur Kerstwereld aan de Nijverheidsweg in Heinenoord zijn deuren.

Het bekende Artiestenbureau JB Productions uit Heinenoord zag door het Corona virus bijna de complete omzet wegvallen. Het bedrijf dat Jeroen van den Berg op 18 augustus 1989 begon bestaat al 31 jaar. Sinds het uitbreken van de pandemie is eigenaar Jeroen van den Berg al alternatieven aan het verzinnen om het bedrijf door deze crisis heen te leiden – Foto PR

Bedrijfshal wordt Pop-Up winkel

Samen met Leon Melissant van Crea-Fleur wordt er hard gewerkt aan een grote Pop-up winkel in de bedrijfshal van JB Productions. Het grote voordeel is dat het entertainmentbedrijf beschikt over veel decoratie die normaal ingezet wordt op evenementen. Deze decoratie wordt nu gebruikt voor Crea-Fleur Kerstwereld. Zo zal er onder andere een Kerstboom van 8 meter hoog staan in de bedrijfshal. In de Pop-Up winkel is van alles te vinden: boeketten, losse bloemen, planten, potterie, kaarsen, kerstbomen, decoratie- en sfeerartikelen. Crea-fleur volgt de laatste trends, zo vind je veel artikelen in goud en brons tinten.

Kerstwereld open tot 24 december

Op 5 november om 10:00 uur zal Crea-Fleur Kerstwereld zijn deuren openen en is dan iedere week open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De week voor Kerst is de winkel de hele week open. Natuurlijk zal de winkel geheel Coronaproof zijn en staat veilig winkelen voorop. Wil je liever niet de deur uit voor een boeket, kerststuk of kerstboom? Vanaf € 25,00 bezorgt Crea-Fleur je bestelling gratis in de Hoeksche Waard. Via Facebook en Instagram zullen de artikelen en nieuwste trends ook te zien zijn. Bestellingen kunnen worden doorgegeven op telefoonnummer: 0186-700203.

Waar vind je Crea-Fleur Kerstwereld

Crea-Fleur Kerstwereld vind je op het bedrijventerrein van Heinenoord, achter de Campo en langs de Boonsweg richting de Nettorama. Mensen die wel eens bij Poeliersbedrijf Hazenbroek komen zullen langs Kerstwereld rijden. Het adres van de Pop-Up winkel is Nijverheidsweg 33 in Heinenoord.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.