Huiskamerfestival Bij Beijers Binnen

179

OUD-BEIJERLAND – Op zondagmiddag 8 oktober van 12.15 uur tot 17.30 uur kunt u tijdens de derde editie van het festival, in en rond het centrum van Oud-Beijerland weer “hoppen” van huiskamer naar huiskamer en genieten van uiteenlopende professionele optredens: funpop, singer-songwriter, jazz, klankschalen, tango, jong talent, ukelele, klassiek gezongen Shakespeare, vioolmuziek en nog veel meer.

Van HBS-laan tot Havenkade, van Molendijk tot Bijl, stuk voor stuk prachtlocaties! Kom ‘gluren bij de buren’ en stap binnen waar u anders nooit zou binnentreden. Op elke locatie is één artiest-act-band geprogrammeerd van professionele kwaliteit en alles op loopafstand van elkaar.

Ginger Jelly – Sander Nijbroek – Panashhh – Vioolduo Expressivo – Pro Arte –  Frank Groenendijk – Duo Lomartique – Miss Clementine – Carmen Wouters – Aïsha Roefs … laat u verrassen!

Alle concerten zien, dat gaat helaas niet lukken. Maar u kunt zeker 4 verschillende performances bijwonen! En bent u met de fiets, zijn 5 optredens wellicht ook nog haalbaar. De passe-partout bezitters worden extra in de watten gelegd! Zij gaan van start met een openingsconcert van The Elastic Stockings in Post-21, de hoofdlocatie en grootste huiskamer van het festival. Post-21 zal dit jaar ook als extra festivallocatie dienen!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje op de website www.bijbeijersbinnen.nl voor het gehele aanbod en nog meer informatie over de opzet, de artiesten en hoe je aan een kaartje komt.

Tijdens dit unieke huiskamerfestival krijgen alle bezoekers ter plaatse ook nog eens 

geheel gratis een hapje en drankje aangeboden! Kom ook dit jaar weer heerlijk genieten. Wacht niet te lang met kaartjes bestellen. De ervaring leert dat het heel snel gaat en het aantal plaatsen is beperkt!

Voor slechts €15,- bent u in het bezit van een passe-partout-kaartje. Voor gezinnen is er een speciale aanbieding! Kijk daarvoor op de website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.