Samen Uit dagkaart Connexxion Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee voor mobiel voor maar 12 euro 50

348
Connexxion introduceert een mobile ticket voor gebruik op de smartphone:  de Samen-Uit-dagkaart Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee waarmee een dag lang onbeperkt gereisd kan worden. Het vervoerbewijs is te koop via de Pweep app van Connexxion en te gebruiken op een smartphone. Hierdoor is printen van een kaartje overbodig. Tot 1 oktober 2017 extra voordelig verkrijgbaar voor € 12,50. Daarna € 16,.
 
De aanleiding voor de introductie van dit nieuwe vervoerbewijs is onder andere de landelijke verschuiving van papier naar nieuwe betaalkanalen. Ook gebeurt aankoop, betaling en distributie van vervoerbewijzen steeds meer voorafgaand aan de reis en online.
 
Onbeperkt reizen voor 1 of 2 personen
De samen Uit Dagkaart is te gebruiken door 1 of 2 volwassenen. 3 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar reizen gratis mee. Nadat het ticket is geactiveerd kan een dag onbeperkt gereisd worden naar alle hoogtepunten in de regio met alle Connexxion lijnen. Dit kan na 9.00 uur op werkdagen en in het weekend de gehele dag. Ook met de snelle R-net verbinding naar Rotterdam.Geen gedoe met parkeren én een besparing op parkeerkosten.
 
Zo werkt het
  1. Download de Pweep-app. (Android en IOS)
  2. Maak een profiel aan, dan kun je makkelijk bestellen.
  3. Selecteer het aantal kaarten.
  4. Betaal met iDeal of met creditcard.
  5. Ga je reizen? Activeer je Pweep-ticket vlak voordat je in de bus stapt. Van maandag t/m vrijdag is dat mogelijk na 9.00 uur en in het weekend de hele dag.
  6. Let op: zodra je het ticket activeert, gaat de geldigheidsperiode in. Je ziet op het kaartje hoe lang je (nog) kunt reizen. Als de geldigheid is verlopen, kun je niet meer reizen.
  7. Toon je Samen-uit-dagkaart op je telefoon aan de buschauffeur, of bij controle.
  8. Je kunt met de dagkaart met 1 of 2 volwassenen reizen. 3 kinderen reizen gratis mee!
De leukste uitjes bekijk je op connexxion.nl/samenuitdagkaart. Op deze website is ook meer informatie te vinden over aanschaf en gebruik van de pweep app en de Samen Uit Dagkaart.
 
Samenwerking EilandMarketing en VVV
De introductie van de Samen Uit dagkaart is tot stand gekomen in samenwerking met EilandMarketing Goeree-Overflakkee, de VVV Goeree-Overflakkee in het kader van de campagne ‘Hoezo……? Goeree-Overflakkee mijn eiland!’. Op goeree-overflakkee.nl is meer informatie te vinden over de campagne.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.