Weer meer dan welkom op het Driespan in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
foto het Driespan
Puttershoek – De leerlingen van obs Het Driespan in Puttershoek waren weer van harte welkom nadat de school gesloten was i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. Vanaf maandag 11 mei mochten de leerlingen om de dag naar school met de helft van hun groep.

De afgelopen weken stonden in het teken van onderwijs op afstand en het maken van nieuwe regels en afspraken om op een zo verantwoorde manier de deuren van de school weer te kunnen openen. 

 
De maatregelen die worden genomen zijn met het hele schoolteam voorbereid, besproken en alle ouders werden geïnformeerd.Aangepaste schooltijden, verschillende aanvangstijden voor onderbouw en bovenbouw, verzamelpunten op het schoolplein, looproutes door de school, extra handenwasrondes en nog veel meer afspraken moesten worden gemaakt.
 
“Dit alles maakt dat ‘zo’n eerste schooldag’ er een beetje anders uitzag dan voor de coronamaatregelen, maar soepel is verlopen. Alle afspraken werden keurig nageleefd door leerlingen, ouders en het schoolteam. Dat geeft vertrouwen om de komende periode op een zo verstandige mogelijke manier weer kinderen met plezier van fysiek onderwijs te kunnen voorzien”, aldus directeur Albert Boele.
 
In eerste instantie zal er extra aandacht zijn voor het welbevinden van de leerlingen en het wennen aan de nieuwe situatie, maar natuurlijk gaan de kinderen ook weer aan de slag met alle schoolvakken.Al met al waren de leerlingen weer meer dan  welkom en zijn er wederom veel vrolijke kinderen te zien op Het Driespan.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren