Muziek met Adri Poortvliet in ’t Trefpunt ‘s-Gravendeel op 3 november

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Het Muziek Palet gaat in samenwerking met ASG ’s-Gravendeel verder in ’t Trefpunt in Dienstencentrum ‘t Weegje .

Adri Poortvliet, bekende organist en dirigent, laat elke eerste vrijdag van de maand een aantal prachtige muziekstukken de revue passeren waar u van kunt genieten. Hij geeft wat achtergrondinformatie over de componist en de muziek en dan is het de prachtige muziek beleven.

Deze keer verrast hij u met bijzondere fragmenten uiit de “Vier Jaargetijden”  Anthonio Vivaldi: de Herfst deel 1, bach met Jesus bleibet meine freude, erern pianoconcert van Rachmaninov, Auld Lang Syne , Antonín Dvořák met de 9e Symphonie en de dans van de suikerfee uit de Notenkraker.

Bent u geïnteresseerd in ( klassieke ) muziek en vindt u het leuk om dit met een aantal anderen mee te maken dan bent u van harte welkom.

3 november van 10.00 uur tot 11.00 uur kunt u dit Muziek Palet meemaken. Kosten 2,00 incl. koffie of thee met wat lekkers. Voor meer informatie:  [email protected] of bellen met 088-7308900


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.