NSVV speelt Rockanje van de mat met 12 – 0

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Numansdorp – Natuurlijk speelde vandaag de koploper NSVV tegen Rockanje die op de dertiende plaatst staat en zou een ruime overwinning het klasse verschil tussen de teams van NSVV en Rockanje tot uitdrukking hebben gebracht. Maar een 12-0 overwinning valt niet vaak te noteren bij een competitiewedstrijd tussen eerste elftallen waarbij er na 90 minuten nog 22 man op het veld staan. Voor deze eclatante uitslag was het nodig dat NSVV de spirit had om 90 minuten te blijven gaan. Dat is een klasse wat een elftal tot een sterk team maakt. Van dit team met zijn tomeloze honger naar succes zou het Numansdorpse publiek nog wel eens lang kunnen blijven genieten.

  • 1-0: NSVV liet er geen gras over groeien en direct gaf Peter Jan Cazander een mooie voorzet, die attent bij de eerste paal werd binnengetikt door Kelvin van der Giesen.
  • 2-0: Jeroen Voshart werd na een mooie solo door Rockanje keeper René van der Meiden onreglementair afgestopt. Jeroen Voshart nam zelf de penalty en scoorde beheerst.
  • 3-0: Het mooiste doelpunt was een voorzet van Kelvin van der Giesen, die Peter Jan Cazander geweldig in de kruising kopte.
  • 4-0: Een voorzet van Sjoerd Hofstede werd in eerste instantie door de verdediging van Rockanje tegengehouden. De bal kwam echter op de pantoffel van Mitchel Keikes die ongenadig uithaalde.
  • 5-0: Kelvin van der Giesen gaf een harde lage voorzet die bij de eerste paal werd binnengetikt door Jeroen Voshart.
  • 6-0: Peter Jan Cazander speelde Richard Bras mooi vrij, die vervolgens een mooi beheerst schot in de hoek afleverde.

Rust

  • 7-0: De diepgaande Sjoerd Hofstede leverde een hard laag onhoudbaar schot af toen hij binnen de zestienmeter lijnen was aangekomen.
  • 8-0: Koen Witsiers kapte en draaide zich vrij in het zestienmetergebied. Toen hij een gaatje zag prikte hij de bal erin.
  • 9-0: Kelvin van der Giesen haalt goed uit en keeper René van der Meiden kan nog net redden, maar de bal komt voor de voeten van de attente Koen Witsiers.
  • 10-0: Dikkie Bontes maakt zichzelf goed vrij bij de eerste paal en tikt een voorzet netjes binnen.
  • 11-0: Peter Jan Cazander gaf na een solo een mooie voorzet die Koen Witsiers binnen tikte. Dit was het derde doelpunt van Koen Witsiers binnen 45 minuten.
  • 12-0: Kelvin van der Giesen gaf een voorzet en Jeroen Voshart kopte de bal binnen. Dit was ook voor Jeroen Voshart zijn derde doelpunt van deze middag.

De streekgenoten Binnenmaas en ’s Gravendeel bleken zichzelf en daarmee ook NSVV verder geholpen te hebben. Binnenmaas heeft gewonnen van de nummer twee SV Charlois en ’s Gravendeel heeft de punten gedeeld met de nummer drie Rijnmond Hoogvliet Sport. De voorsprong op de nummer twee SV Charlois bedraagt hierdoor momenteel zes punten. Volgende week staat op het programma een uitwedstrijd tegen een ploeg die minder punten deze competitie heeft gehaald dan Rockanje. Het is echter wel een streekderby tegen NBSVV. Deze tegenstander zal nog meer de nadruk leggen op een dichtgemetselde verdediging. Aan NSVV de taak om met dezelfde tomeloze honger naar doelpunten de strijd aan te gaan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.