Clio Estate voor de prijs van een Clio Hatchback. Nu bij Renault dealer Auto Indumij

Koop een Clio Estate en betaal voor een Clio Hatchback!

0
342

Dordrecht – Renault-dealer Auto Indumij staat tot en met 7 januari in het teken van Salon de Promotion. Koop nu een nieuwe Clio Estate en betaal de prijs van een Clio Hatckback. Zo loopt je voordeel op tot wel 3.300 euro! 

Gratis upgrade naar Estate

De Renault Clio is tijdelijk wel erg voordelig bij Auto Indumij. Ga je voor de Clio Hatchback maar is net iets meer ruimte meer dan welkom? Auto Indumij biedt de upgrade naar een Clio Estate gratis aan! Kies dus voor een nieuwe Clio Estate voor de prijs van een Clio Hatchback. Bij Auto Indumij al leverbaar vanaf € 13.890,- rijklaar!  Vraag jouw persoonlijke offerte alvast aan op www.ikwileenclio.nl

Supervoordelige Private Lease

Ook de Renault Clio kun je private leasen. Nu al vanaf 229 euro per maand. En ook dan maakt het niet uit of je voor een hatchback of de ruimere estate kiest! Auto Indumij heeft meerdere uitvoeringen van de Clio Estate op voorraad. Je kunt dus ook nog snel rijden met je nieuwe Clio Estate! Prive lease bij Auto Indumij is echt zorgeloos rijden. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is voldoende brandstof. De eerste volle tank bij aflevering krijg je trouwens van ons…..

www.ikwileencaptur.nl

De Renault Captur is een van onze bestsellers. Deze compacte crossover van Renault biedt veel ruimte, een waanzinnig rijcomfort en een luxe waarin je jezelf de koning te rijk voelt. Tijdelijk is de Captur al leverbaar vanaf 16.990 euro rijklaar. Wil je genieten van airco en een multimedia systeem? Kies dan voor de Captur Zen, met een meerprijs van 2.000 euro. Ook de Captur is in meerdere uitvoeringen snel leverbaar bij Auto Indumij. Vraag jouw persoonlijke offerte aan, kom langs in één van onze showrooms en beslis snel! www.ikwileencaptur.nl

Alle acties nog eens rustig bekijken?

https://www.renault-indumij.nl/salondepromotion


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.