Slaatjesactie Voetbal Vereniging Strijen weer een groot succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Strijen – Omdat oudejaarsdag dit jaar op een zondag valt vond de jaarlijkse slaatjesverkoop al op zaterdag de 30e december plaats. Dit betekende dat op vrijdag de 29e al een grote groep vrijwilligers in de ochtend startte met het snijden van de 70 kroppen sla en 45 kilo tomaten, het uitlekken van de augurken en het koken, pellen en snijden van de 600 eieren.

Dat was mooi voorwerk voor de avondploeg die in lopende band vorm een kaal plastic bakje omtoverde in een heerlijk slaatje. Rond 22.30 uur klonk het eindsignaal en rolde slaatje nummer 2423 het kratje in. Een prachtig resultaat ! Dit betekende wel een uitdaging voor de grote groep vrijwilligers die zich zaterdagochtend meldde, 45 spelers uit de JO17 en JO19, 15 ouders, en het veteranen-slaatjes-verkoopteam onder leiding van Adrie van Drongelen, op wie de zware taak rustte om deze 2423 slaatjes huis-aan huis aan de man te brengen. Het was even zoeken, had de ene route wat slaatjes over en de andere route wat slaatjes tekort, dan werd dit opgelost door de ouders door elkaar te bevoorraden.

De inzet van alle vrijwilligers werd beloond doordat uiteindelijk alle slaatjes werden verkocht. Ontzettend mooi om met zoveel vrijwilligers een bijdrage te leveren aan onze mooie club.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren