Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ organiseert de 2e editie van de Beers 3-luik!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – In het voorjaar van 2018 organiseert Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ voor de 2e keer de Beers Cross 3-luik. De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan Stichting Roparun. Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ draagt nu voor het 17e jaar haar steentje bij aan dit goede doel. Om geld te doneren organiseren wij ieder jaar diverse evenementen in de Hoeksche Waard, waaronder de Beers 3-luik.

De Beers Cross 3-Luik is een evenement met drie cross-/veldlopen voor jong en oud met een afstand van 5KM en 10KM. Je zult hardlopen in drie schitterende gebieden: De Binnenmaas (nieuw parcours) op 21 januari, het Hellegat / ‘de Banaan’ (nieuw parcours) op 18 februari en de slotloop op het mooie eiland de Tiengemeten op 25 maart.

De kosten voor deelname aan de Beers 3-Luik zijn € 37,00 (inclusief de kosten voor de pont naar het eiland Tiengemeten). De start van de 5KM is om 10:30 uur en de 10KM om 11:15 uur.

Als je mee wilt doen kun je je vooraf inschrijven door hier te klikken.Je doet dan tevens mee aan het eindklassement. Er zijn prijzen voor de nummers 1/2/3 in de categorie heren/dames en verdeeld over de 5KM en 10KM. Iedere deelnemer van de Beers Cross 3-luik ontvangt een unieke herinnering!

Houd tevens onze Facebookpagina in de gaten en geef aan dat je komt naar dit evenement voor het verkrijgen van alle laatste informatie. Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje via Facebook of mail ons naar [email protected].

Hopelijk tot ziens bij de 1e crossloop bij de Binnenmaas op 21 januari!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.