Nationale voorleesdagen in de Bibliotheek

87

Hoeksche Waard –Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat de Bibliotheek Hoeksche Waard in het teken van voorlezen aan kinderen tot en met zes jaar. Hierbij is de hoofdrol weggelegd voor het boek ‘Ssst! De tijger slaapt’ van Britta Teckentrup. Dit boek is uitgeroepen tot Prentenboek van het jaar 2018.

Honderden schoolkinderen worden tijdens de Nationale Voorleesdagen (24 januari t/m 3 februari) feestelijk onthaald in de Bibliotheek Hoeksche Waard. Zij worden op verschillende leuk aangeklede plekjes in de bibliotheek voorgelezen. Verder heeft elke vestiging een feestelijk hoekje ingericht, waar allerlei voorleesboeken en prentenboeken worden uitgelicht.

Speciaal om de Nationale Voorleesdagen te vieren kunnen kinderen tot en met zes jaar tussen 22 januari en 24 februari gratis lid worden van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Daarbij krijgen ze ook nog een reuzelief vingerpoppetje cadeau: de tijger uit het prentenboek van het jaar


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.