Uitnodiging bewonersavond actualisatie verkeerscirculatieplan Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

NUMANSDORP – Op donderdag 22 februari 2018 organiseert de gemeente Cromstrijen een bijeenkomst voor alle inwoners en ondernemers uit Numansdorp. Tijdens deze avond willen wij graag de knelpunten en wensen van inwoners en ondernemers in kaart brengen op het gebied van verkeer op de hoofdwegen van Numansdorp.

Ontwikkelingen verkeer en wonen 

Sinds 2012 zijn diverse ontwikkelingen op het gebied van verkeer en wonen gerealiseerd of in plannen vastgesteld. Denk hierbij aan de gefaseerde woningbouwontwikkeling in de Torensteepolder, aanleg van een ontsluitingsweg naar de Torensteepolder en rotonde aan de Wethouder van der Veldenweg. Ook is er sprake van groei van het auto- en vrachtverkeer.
Genoemde ontwikkelingen zijn van invloed op de omvang en routes die automobilisten nemen.
De gemeente wil graag weten wat de invloed is van deze ontwikkelingen en wil daarom het Verkeerscirculatieplan van Numansdorp actualiseren.

Denkt u als bewoner en/of ondernemer met ons mee?

U als bewoner van of ondernemer uit Numansdorp kent de verkeerssituatie op de hoofdwegen als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk u bij dit proces te betrekken. Uw ervaringen met huidige knelpunten en uw wensen ten aanzien van de oplossingen vormen een belangrijk onderdeel bij het actualiseren van het verkeerscirculatieplan.

Participatieavond

Op donderdag 22 februari 2018 organiseren wij een eerste participatiebijeenkomst in de Raadzaal van het gemeentehuis in Numansdorp. U bent vanaf 19.15 uur welkom voor de inloop en om 19.30 uur starten wij met de presentatie. Tijdens deze avond krijgt u een nadere toelichting op de actualisatie. Vervolgens krijgt u de gelegenheid om knelpunten in de verkeersafwikkeling en uw wensen over oplossingen kenbaar te maken. Na deze avond verwerkt het adviesbureau de resultaten in een geactualiseerd verkeerscirculatieplan.

Niet aanwezig maar wel inbreng leveren? 

Dat kan! Wij beseffen dat niet iedereen op deze participatieavond aanwezig kan of wil zijn. Wij vinden het wel belangrijk om uw input te ontvangen. Daarom kunt u uw ervaringen en wensen aan ons kenbaar maken via een digitale enquête. Deze kunt u vinden op http://megaborn.com/?s=numansdorp. Wenst u liever een papieren versie, dan kunt u die via [email protected] bij ons aanvragen. Wij ontvangen uw ingevulde enquête graag uiterlijk maandag 5 maart retour.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren