Vier Pasen 2018 op Paaseiland Tiengemeten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Archief

TIENGEMETEN – Op maandag 2 april, tweede paasdag, is natuureiland Tiengemeten omgedoopt tot Paaseiland en helemaal in paassfeer.

Koop een combi-ticket voor de musea bij de kaartverkoop in Nieuwendijk (natuurmonumenten) en je hebt tot beide musea met alle activiteiten toegang (volwassenen € 10 en kinderen € 5)

Stempelkaart + verrassing!
Haal je stempelkaart bij één van de musea. Met de stempelkaart ga jij langs alle kinder-doe-activiteiten. Heb je alle stempels verzameld? Dan heb jij een verrassing verdiend!

De musea.
kip ei 600In het Landbouwmuseum mogen kinderen echte eieren rapen bij de kippen en er zijn kuikens, die je mag aaien. kuikensJe mag je eieren schilderen met de mensen van Rien Poortvlietmuseum. En ……. we hebben overal eieren verstopt in het museum.
konijntjekind

Dit jaar hebben we ook “knuffelkonijnen”. Afhankelijk wat er geboren gaat worden (kunnen we niet voorspellen) een paar jonge konijntjes of een voedster met jongenEen volwassen dwergkonijn is ook aanwezig.

In het Rien Poortvliet museum zijn allerlei leuke activiteiten en opdrachten.
Kabouter Spruiteprak en zijn vrouwtje verwelkomen je graag op de kabouterzolder.
Je kunt spelen op de kabouterzolder en knutselen rond het thema pasen en/of voorjaar!
Ook kun je op de schilderijen de reis van de kabouters naar Lapland en Siberië beleven en tevens genieten van de vele schilderijen en aquarellen rond het thema” Brave Humor”!

Iedereen is van harte welkom om het voorjaar en Pasen te vieren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.