SSS Klaaswaal wint ruim van Leonidas

Klaaswaal – De eerste wedstrijd in de competitie is thuis tegen Leonidas. SSS heeft een uitstekende voorbereiding en bekerwedstrijden achter de rug en nu is het afwachten of ze dit een vervolg kunnen gaan geven in de 3e klasse.

De start is in ieder geval voortvarend en in de 4e minuut is het al raak als Feni Bileti een vrije trap neemt en de bal komt op het hoofd van aanvoerder Diejego Biekman en die kopt de 1-0 tegen de touwen. SSS gaat door met aanvallen maar moet op zijn hoede zijn voor de gevaarlijke counters van Leonidas. Maar de beste kansen zijn voor SSS, een vrije trap van Dennis den Haan komt op de paal en in de rebound is het Max Pelkman die scoort maar helaas is er buitenspel geconstateerd. Even later lijkt daar toch de 2-0 komen als een voorzet van Feni Bileti voor de voeten van Max Pelkman komt maar die schuift de bal naast het doel en zo wordt de rust bereikt met een magere 1-0. In de tweede helft hetzelfde beeld als in de eerste helft en in de 51e minuut is het Luc van Leeuwen die de 2-0 binnenkopt, hij raakt hierbij wel geblesseerd en zou een paar minuten later gewisseld worden voor Maarten van Rennes. In de 68e minuut is het Geir Sizoo die richting het doel opstoomt en de bal op een presenteerblaadje geeft aan Max Pelkman: 3-0. De laatste 20 minuten komen er nog wat kansjes voor SSS maar gescoord wordt er niet meer en begint SSS met een overwinning aan deze competitie. Volgende week zaterdag staat de eerste derby op het programma tegen titelkandidaat OSV.

Henk Dirven stuurde de volgende spelers het veld in: Ricardo Minnes,  Geir Sizoo, Delano Ignatia, Diejego Biekman, Frank van der Linden, Edison Warner (72e Ryan Richard), Feni Bileti (83e Kjell Hoeve), Luc van Leeuwen (60e Maarten van Rennes), Dennis den Haan, Dennis de Cauwer  en Max Pelkman