Scouting Driestromengroep is op zoek naar een organisatietalent.

227

Numansdorp – Word jij gescout? Laat je uitdagen! Ben jij de leiding die wij zoeken bij de padvindsters van de Driestromengroep? De padvindsters zijn meiden van 10 tot 13 jaar die op vrijdagavond in ons clubhuis bij elkaar komen. Het is een ondernemende groep; de ene week knutselen ze in een thema de andere week gaan ze met de echte scouting technieken aan de slag of ze spelen een leuk bosspel. Want bij scouting zoeken we de uitdaging!

Wat vragen wij van jou?

  • Je vindt het leuk om met jongeren om te gaan en iets voor hen te betekenen.
  • Je bent op de vrijdagavonden beschikbaar. En daarnaast ben je ook bereid om tijd te investeren in het voorbereiden van opkomsten en kampen.  
  • Wanneer je al wat scoutingtechnieken beheerst is dat fijn, maar niet noodzakelijk want. Iedereen kan leren knopen! 
  • Je bent flexibel, een teamspeler en je bent enthousiast en bij voorkeur tussen de 27 en 40 jaar oud.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde.

Wat kun je van ons verwachten?

De Driestromengroep is een goed lopende scoutinggroep. We hebben een mooi clubhuis en er is veel divers speelmateriaal aanwezig. Het is een leuke en gezellige vereniging waarbij jouw inzet gewaardeerd wordt. 

Leiding bij scouting zijn staat daarnaast uitstekend op je CV en we bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. Je wordt begeleid door een ervaren team van bestuursleden en het padvindstersteam zit boordevol idee├źn. We kijken naar je uit!

Kunnen wij je uitdagen?? 

Heb je tijd en energie om deze uitdaging aan te gaan!! Of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met de groepsbegeleider van de Driestromengroep via, [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.