Foto’s oefening Luchtmacht boven Numansdorp rondom Fort Buitensluis

1142

Deze week van  16 t/m 20 april trainen de helikopters van de Koninklijke Luchtmacht samen met de Koninklijke Landmacht en Koninklijke Marechaussee voor de Helicopter Weapons Instructors Course (HWIC/SOF) in de omgeving van Hollandsch Diep en Voorne-Putten.

Chrétien de Kousemaeker maakte deze mooie fotoserie in Numansdorp vandaag

De oefening is van maandag t/m donderdag tussen 17.00 – 22.00 uur en vrijdag tussen 11.00 – 15.00 uur. Tijdens deze oefening vliegen de helikopters vanaf vliegbasis Gilze-Rijen. De helikopterbemanningen trainen o.a. het vliegen onder verhoogde dreiging. Vliegers en loadmasters worden opgeleid tot wapeninstructeurs. Voor vragen en eventuele geluidhinderklachten kunt u contact opnemen met de luchtmacht via www.luchtmacht.nl/geluidshinder of tel. 0800 – 0226033.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.