Wederom vertraging op de N217 dit weekend: Verkeerslichten op kruising provinciale weg N217 met de N489, bij busstation Heinenoord bij de A29 werken nog niet goed

520
Foto Provincie Zuid Holland

Afgelopen weekend zijn werkzaamheden verricht aan de verkeerslichten op de kruising van de N217-N489-Reedijk. Helaas zijn door tegenslagen tijdens de uitvoering niet alle werkzaamheden uitgevoerd. Daarnaast werken de verkeerslichten bovenop de A29 en de kruising N217-Reedijk niet zoals verwacht, waardoor extra onderzoek noodzakelijk is.

Er worden daarom aankomend weekend vanaf vrijdag 20 april tot er met zondag 22 april opnieuw werkzaamheden uitgevoerd t.h.v. de N217 kruising Reedijk.

Tijdens deze werkzaamheden zal de verkeerssituatie hetzelfde zijn als afgelopen weekend, dus vanuit elke richting is slechts 1 rijstrook beschikbaar en zullen verkeersregelaars de verkeerslichten overnemen. Er is dus 1 rijstrook beschikbaar waardoor doorgang mogelijk is, maar er ook kans is op extra reistijd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.