1100 kinderen genieten van zonnige Koningsspelen in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Maar liefst 1.100 kinderen van de scholen doen er vandaag in Oud-Beijerland aan mee: Koningsspelen 2018! Wethouder Harry van Waveren (sport) nam vanmorgen op sportpark Kikkershoek de officiële opening van de Koningsspelen, georganiseerd door Hoeksche Waard Actief, voor zijn rekening.

Prachtig weer, een uitstekende voorbereiding, enthousiaste deelnemers en een mooie locatie…alle ingrediënten voor een geslaagde sportieve dag zijn aanwezig.Met zijn outfit – werkkleding, laarzen en spa – nam de wethouder alvast een symbolisch voorschot op de aanleg van de natuurspeeltuin bij de Oude Tol met een link naar het landelijke thema ‘Binnenstebuiten’, dat oproept om toch vooral meer buiten te spelen.Na de inspirerende woorden van wethouder Van Waveren en de enthousiasmerende dansvoorstelling van een aantal jongeren gaan de Koningsspelen officieel van start op het zonovergoten voetbalveld van SHO.

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.