Binnenmaas wint met grote cijfers bij Rockanje

ROCKANJE – Zaterdag speelde Binnenmaas uit bij Rockanje, een tegenstander die de punten hard nodig heeft om degradatie te voorkomen.

De eerste kans was voor Binnenmaas, Jannick van der Laan schoot de bal net over na een goede voorzet Charlie de Graaf.In de 11e minuut schoot Danny Maijers de bal op de lat van zo’n, 20 meter.Toch was de eerste grote kans voor Rockanje, Sven Groenenboom kon tot 2x helemaal vrij op het doel schieten maar miste hier beide keren.
Na een goede actie van Richard van der Wilt werd hij binnen de 16 meter neergelegd en dus een strafschop. Deze strafschop werd in de 15e minuut genomen door Johnny Maijers en ook benut dus 0-1. In de 18e minuut probeerde Danny Maijers het opnieuw van grote afstand, deze keer van zo’n 25 meter maar nu was het de doelman van Rockanje, Rene van der Meiden, die de bal uit de kruising plukte. In de 30e minuut was het dan toch eindelijk weer raak voor Binnenmaas, na een goede voorzet van Danny Maijers kon Michael Mathilda de bal simpel binnen tikken 0-2. 3 minuten later was het alweer raak, deze keer werd Michael weggestuurd met een goede pass van Steve van Puffelen, Michael was koel zoals vaker en maakte de 0-3. Toch kon Rockanje wat terug doen, door slecht verdedigen van Binnenmaas was het Sven Groenenboom die de 1-3 kon binnenschieten.

Gelijk na rust sloeg Binnenmaas alweer toe, deze keer was het Leon van der Stel die van de 16 meter in één keer uit de lucht schoot en de stand op 1-4 zette. Door slecht verdedigen van Binnenmaas kon Rockanje een minuut later (47e) de 2-4 binnenschieten de doelpuntenmaker hiervan was Jeffrey Burger. Daarna was het eigenlijk alleen maar Binnenmaas met kansen voor meer doelpunten. In 48e minuut was Michael dichtbij zijn 3e maar schoot net langszij na een goede pass van Danny Maijers. In de 55e minuut was het Kevin Kuijer die net naast tikte, deze keer kwam de voorzet van de voeten van Sven Post.
In de 63e minuut was er weer reden tot juichen, Johnny Maijers wist met een mooie pass Sven Post te bedienen die op zijn beurt Danny Maijers vrij voor het doel zette, ook Danny liet deze kans niet liggen en dus 2-5. Natuurlijk was de wedstrijd al gespeeld, maar Binnenmaas wilde meer, de spelers van Rockanje waren dol gespeeld en moe gestreden.
In de 66e minuut werd dan ook de eindstand op het bord gezet, na een goede voorzet van Sven Post kon Kevin Kuijer de 2-6 binnen koppen.