Zin in een uurtje wandelen per week in het mooie Hoeksche Waard?

1059

HOEKSCHE WAARD – Bewegen is prima, wandelen in de buitenlucht is nog beter. Komt u er niet toe om regelmatig een uurtje te wandelen? U bent niet de enige, vandaar dat Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met Gezond Natuur Wandelen het aanbod van een vaste wekelijkse wandeling heeft ontwikkeld.

Iedere week staan op een vaste dag, tijdstip en locatie twee begeleiders klaar om met u een uurtje te wandelen. Zij hebben een route van maximaal een uur uitgestippeld. Er wordt in een rustig tempo gelopen en onderweg is er tijd voor een leuk natuurweetje. Samen wandelen is vooral erg gezellig en na afloop is er bovendien altijd gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie of thee.

In de Hoeksche Waard starten twee Gezond Natuur Wandelingen vanaf dinsdag 29 mei bij Theetuin de Koffiemolen, Molendijk 4 in Puttershoek en vanaf vrijdag 1 juni bij de Open Hof, W. van Vlietstraat 2a in Oud Beijerland. Twee begeleiders van Gezond Natuur Wandelen staan om 10.15 uur klaar om samen met de belangstellenden een uurtje te wandelen.

Meer informatie? Vraag naar Bianca den Ouden, tel. 0887308900, het algemene telefoonnummer van Welzijn Hoeksche Waard of kijk op www.gezondnatuurwandelen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.