Auto Indumij Barendrecht present op Ridderdag 2018!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

BARENDRECHT – Op zaterdag 19 mei aanstaande wordt de jaarlijkse Ridderdag/Pinkstermarkt georganiseerd in het centrum van Ridderkerk. Auto Indumij is daar uiteraard weer present!

De Ridderdag, voor jong en oud

Dit jaar staan er wel 250 kramen met de leukste artikelen en versnaperingen tijdens de Ridderdag. Er worden oude ambachten uitgeoefend en er is een heuse palingrookwedstrijd. Voor de muziekliefhebbers is er ook meer dan voldoende vertier. Onder andere Shantykoor Vlaardingen zal de Ridderdag van muzikale ondersteuning voorzien.

Race als Max Verstappen

Ook wordt er speciale aandacht besteed aan Formule 1 racing. Waan je een echte Max Verstappen in de Formule 1 racesimulator en 32” schermen.

Nieuw dit jaar is een groot waterbassin waar Scheepsbouwer Ridderkerk een vloot met modelbouwboten tentoonstelt.

Auto Indumij presenteert de nieuwste Renault en Dacia modellen

Renault- en Dacia dealer Auto Indumij is present met de nieuwste Renault en Dacia modellen. Kom de nieuwe Renault Captur bekijken en profiteer van de voorraadsale actie bij Auto Indumij Barendrecht. Een nieuwe, superluxe Captur vanaf slechts 20.990 euro rijklaar! Bekijk dit aanbod alvast op www.ikwileencaptur.nl

Of ben je nieuwsgierig naar het razend populaire private lease? Een nieuwe Twingo rijd je al vanaf slechts € 179,- per maand! Bekijk dit aanbod op www.ikwileentwingo.nl

Ook zal Auto Indumij Barendrecht een aantal nieuwe Dacia modellen presenteren. Tijdelijk zijn deze Dacia modellen extra voordelig te leveren met Dacia Private Lease. Je rijdt dan al in een nieuwe Dacia Sandero vanaf € 229,- per maand. Het enige wat je zelf nog moet betalen is tanken. Bekijk de Dacia Private Lease actie op www.dacia-indumij.nl/acties/private-lease

We zien je graag tijdens de Ridderdag. Onze charmante hostess Terry zal je warm welkom heten en verkoopleider Marc van den Heuvel kan je alles vertellen over de nieuwste Renault en Dacia modellen.

De Ridderdag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren