Korfbaluitslag bij CWO – Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Vlaardingen – In de laatste uitwedstrijd van seizoen 2017-2018 is Piershil tegen een doelpuntrijke nederlaag aangelopen. Halverwege keken de mannen van trainer Richard Verhoeven al tegen een 5-1 achterstand aan, toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er een 7-4 korfbaluitslag op het scorebord.

Zonder trainer en enkele spelers, zij gaven aan het goede doel Roparun de voorkeur, werd het nooit een serieuze wedstrijd. Voor wat betreft de degradatie is het bijltje er al bij neergegooid, aan een eventuele nacompetitie voor klassenbehoud zal Piershil niet deelnemen. Bij een 6-1 stand wist de Piershilse jongeling Jacco Vink met twee treffers te verkleinen tot 6-3, de andere twee Piershilse goals werden gescoord door Romano Pepermans. Voor het gros van deze groep rest nog een thuiswedstrijd tegen SSS en een afsluitende BBQ, het nieuwe jeugdige Piershil 1 zal volgend seizoen van start gaan in de derde klasse.   


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren