Gratis juridisch advies in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

NUMANSDORP – Iedere dag hebben we met het recht te maken. Bij iedere afspraak die we maken, iedere aankoop die we doen en vrijwel iedere relatie die we hebben is het recht relevant. Het is dus niet verwonderlijk wanneer men eens met een juridische vraag zit. Vragen als ‘Mag een werkgever loon inhouden als ik ziek ben en zo ja, hoeveel?’ en ‘Hoe zit het met mijn nalatenschap wanneer ik geen testament heb?’ zijn vragen die velen zich op een bepaald moment stellen. Het kan handig zijn om in deze situatie juridisch advies te ontvangen. De stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee staat dan voor u klaar.

Iedere derde vrijdag van de maand houdt de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee een spreekuur in de Voorhof in Numansdorp waar iedereen zonder afspraak met een juridische vraag terechtkan. De andere vrijdagen vinden spreekuren plaats in Oude-Tonge en Middelharnis (zie voor een volledig schema de website: rechtswinkelgo.nl). Tijdens het gesprek wordt men individueel te woord gestaan door twee medewerkers van de rechtswinkel. Wanneer zij uw situatie helder voor ogen hebben schrijven ze een gratis juridisch advies dat u binnen twee weken per post of email ontvangt.

Nieuwe medewerkers zijn altijd welkom

De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is een vrijwilligersorganisatie die volledig uit rechtenstudenten bestaat. Zij verrichten hun werkzaamheden bij de rechtswinkel op vrijwillige basis, maar krijgen hier alsnog een hoop voor terug. Het daadwerkelijk oplossen van juridische problemen die niet uit een studieboek komen vormen immers een bruikbare ervaring voor de latere beroepspraktijk en een mooie aanvulling op een cv. Voor iedereen die interesse heeft om bij de rechtswinkel aan de slag te gaan of een vraag wil stellen kan dit doen via een email naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.