Kom naar het Renault Recruitment Event op 11 april a.s.

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Na een zeer succesvolle 2018 editie wordt ook in 2019 het Renault Recruitment Event georganiseerd. Tijdens het Recruitment Event gaat Renault op zoek naar nieuwe collega’s met Passion for Life.

Mensen die ècht willen connecten met klanten en voor wie de social kanalen geen geheimen kennen. Mensen die begrijpen dat iedere klant uniek is en die met oprechte interesse elk gesprek aangaan. Dat zijn de mensen waar wij als Renault organisatie naar op zoek zijn!

Dus werk je graag met klanten? En spreken functies als verkoop/service adviseur, store manager en gastheer of –vrouw je aan? Bij Auto Indumij of één van onze collega Renault dealers krijg je de kans en de ruimte om je daarin verder te ontwikkelen. Daar word jij beter van. En wij ook. Benieuwd of er een match is? Kom dan naar het Renault Recruitment Event op 11 april en wie weet werk jij binnenkort binnen de Renault organisatie in een functie die bij jou past.

Past de Passion for Life van Renault bij jou?

Het Renault Recruitment Event is een informele bijeenkomst waarin je vooral jezelf kunt zijn. Aan de hand van diverse leuke workshops en activiteiten dagen we je uit ons je energie, ideeën en creativiteit te tonen. Zo kunnen we zien wie je echt bent. En jij kunt ontdekken of de Passion for Life van Renault bij jou past. We beloven je een leerzame ervaring, waarbij je in contact komt met recruiters van Renault dealers uit het hele land. Na het event krijg je persoonlijke terugkoppeling.

Aanmelden voor donderdag 11 april

Aanmelden voor het Renault Recruitment Event op 11 april is heel eenvoudig. Ga naar  https://acties.renault.nl/recruitmentevent/. Hier vind je alle info en kun je je  ook gelijk inschrijven  Je ontvangt na inschrijving een e-mail ter bevestiging dat je aanmelding goed is binnengekomen. Stuur daarna je CV en een leuke foto naar onze recruiter op [email protected] en je ontvangt daarna een bericht of je daadwerkelijk geselecteerd bent. Jij hoeft alleen jezelf mee te nemen, wij zorgen voor de hapjes en de drankjes en maken er samen met jou een hele inspirerende dag van!  Tot donderdag 11 april!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren