Ponymarkt zonder pony’s in Puttershoek

0
546

PUTTERSHOEK – Good vibes only, op de vernieuwde Ponymarkt  zonder pony’s dit voorjaar. De Ponymarkt 2.0 is leuker dan ooit! Behalve kramen op het gebied van cadeaus, etenswaren, mode, accessoires en specialiteiten, valt er zoveel méér te beleven. Beleef Puttershoek op zijn best, op zaterdag 26 mei. 

Deliplein met entertainment

Er komt een ‘Deliplein’ met muziek en kidsentertainment. Hier kun je je lekkere trek stillen, terwijl de kids zich uitleven in de mobiele speeltuin, een ritje op de pony’s maken, op grote hoogte aan de bungytrampoline hangen of zich vermaken met ander entertainment. Zoals de alles-in-een-fiets: een rasechte artiest die jong en oud betovert met zijn goocheltrucs, ballonfiguren en jongleerkunsten.

Optredens

Het Pop-up koor, bekend van TV, verzorgt een daverend optreden. Ze nemen de jonge Puppies mee voor een vrolijke noot. Singer Songwriter Door Visser treedt op met haar band. En ook de Slagwerkgroep van Maasmuziek komt langs. Sfeer gegarandeerd! De DJ’s Stefan en Chris heten iedereen welkom en draaien op verzoek jouw lievelingsnummer. Misschien nodigen ze je wel uit om mee te doen met de ‘Ik Hou van Holland’ quiz. Onze mascotte Pientje Putter is natuurlijk ook van de partij, want die is altijd wel voor een feestje te porren.

RopaRUN

Dit jaar is er voor het eerst een loop voor het goede doel tijdens de Ponymarkt 2.0. Voor jeugd om 14.00 u en een 5 km om 14.30 u (voor 12 jaar en ouder). Alle opbrengst komt volledig ten goede aan Team 92 – Binnenmaas Run for life. Er zijn prijzen voor elke jeugdcategorie en een herinneringsmedaille voor deelnemers aan de 5 km. Inschrijven via: www.inschrijven.nl

Jeugd: 7 tm 9 jaar 1 km
Jeugd: 10 t/m 12 jaar 1,5 km

Voorinschrijven jeugd GRATIS en na-inschrijven € 2.50
Voorinschrijven 5 km € 6.50 en na-inschrijven € 7.50

Omloop HW

Om 09.30 en 13.30 uur starten telkens zo’n 150 wielrenners op de Eendrachtsweg. In deze mooiste polderkoers van Nederland strijden de wielrenners tegen de elementen van de natuur om de overwinning. Meer info op www.omloophw.nl.

AfterParty’s in ’t Veerhuys en ’t Centrum

Ook dit jaar is er weer een afterparty in Café ’t Veerhuys, met de nr. 1 Party DJ van Nederland: DJ Stayfan! Ook in Café ’t Centrum, met nieuwe uitbater Alex, kun je tot in de kleine uurtjes een feestje bouwen met vrienden en dorpsgenoten.

Houthakkers Feest 2018

Het begint al een echte traditie te worden, op de vrijdag voorafgaand aan de Ponymarkt. Het Houthakkers Feest van Kwalitaria, waarbij duo’s zo snel mogelijk een boom doorzagen. Inschrijven alleen in DUO’s, vanaf 18.00 u op de avond zelf.

Kom je ook? 

Kom je ook naar de Ponymarkt 2.0? Kom zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer (halte Kastanjelaan). Er is een extra parkeerterrein geopend op het terrein van Kampers, navigatieadres: Nieuw Weverseinde 205 te Puttershoek. Parkeren op aanwijzing van de verkeersregelaars aldaar.

Kijk voor actuele info op de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek.

Parkeren
Praktische info voor bewoners van het winkelcentrum: vanwege de Ponymarkt is het wellicht niet mogelijk om uw auto op de gebruikelijke plek te parkeren. U hebt daarover een omwonendenbrief ontvangen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.