Roparun team DriemTiemStrien haalt ruim 600 euro op tijdens de Strijense Herfstmarkt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Strijen – Op 7 september vond de herfstmarkt plaats in Strijen. Uiteraard was DriemTiemStrien ook aanwezig voor de verkoop van verse bolussen, boterkoeken en eierkoeken. Daarnaast had het team een nieuw concept op de markt gebracht; ‘Vrienden van DTS’.

 
Een initiatief waarmee inwoners gedurende het hele jaar betrokken kunnen blijven bij het team. Voor een kleine donatie wordt men op de hoogte gehouden over acties, maar ook over de projecten van de Roparun en de voorbereidingen van de teamleden. Met een opbrengst van €649,20 en een hoop nieuwe vrienden kijkt DriemTiemStrien terug op een geslaagde herfstmarkt!

 

Wilt u ook vriend worden van DTS, neem dan een kijkje op de website http://driemtiemstrien.nl/

Daarnaast kunt u DriemTiemStrien van 13 t/m 19 oktober weer aan u deur verwachten voor de jaarlijkse collecte van Stichting Roparun. Ook organiseert Shoeby Puttershoek een sponsornight op dinsdag 29 oktober van 19:00 tot 22:00 uur, waar u kunt shoppen met 20% korting waarvan 10% gedoneerd wordt aan DriemTiemStrien!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren