Felicitaties voor de 100 jarige mevrouw Cor Reedijk-Van der Sijde uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Dinsdag 29 mei 2018 was niet alleen een enorm warme dag, maar ook de dag waarop mevrouw Cor Reedijk-Van der Sijde  uit Oud-Beijerland haar 100everjaardag vierde.

Daarmee is mevrouw Reedijk op dit moment een van de oudste inwoners van Oud-Beijerland. Deze bijzondere verjaardag is voor loco-burgemeester Piet van Leenen meer dan voldoende reden om haar een felicitatiebezoek te brengen. Namens het gemeentebestuur overhandigde hij haar bloemen. Tot 2013 woonde mevrouw Reedijk nog zelfstandig. Maar door een val waarbij ze haar heup brak, moest zij revalideren in de Egmontshof en woont ze nu in de Rembrandt in Oud-Beijerland.

Wieg

De wieg van mevrouw Reedijk stond op 29 mei 1918 in Numansdorp. Tot 2013 woonde zij in een huis aan de rand van Zuid-Beijerland. Sinds het overlijden van haar man in 1998 woonde ze er alleen maar wel geheel zelfstandig. In 2013 brak zij bij een ongelukkige val haar heup waardoor zij moest revalideren in de Egmontshof in Oud-Beijerland. Sinds november 2016 geniet zij van haar oude dag in de Rembrandt.

Kinderen

Het echtpaar kreeg drie kinderen, allen zonen. De familie is daarna uitgebreid met vijf kleinkinderen en tien achterkleinkinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren